Vårprogrammet 2023

Vårprogrammet 2023

Lappsparv

Foto: Niclas Ahlberg/N

Vårprogrammet för 2023 är äntligen här – fullspäckat med ett brett utbud av aktiviteter för både nybörjaren och den mer erfarna skådaren.

En nyhet i vår är att den nybildade Ungdomskommittén tillsammans med Fältbiologerna Stockholms Fågelklubb anordnar tre ungdomsaktiviteter. Vi har också ett par aktiviteter som passar även yngre barn/familjer. Dessa aktiviteter ger fina tillfällen att träffa och lära känna andra barn och unga med fågelintresse i Stockholmstrakten!

Föreningen erbjuder såväl kortare exkursioner som helgturer, längre resor till både nya och klassiska resmål samt innekvällar med intressanta teman och föreläsare. En del av aktiviteterna anordnas i samarbete med lokala fågelföreningar i Stockholms rapportområde och nätverket Rapphönan Stockholm.

Följ med och njut av fina fågelupplevelser tillsammans med andra fågelskådare och upptäck nya, spännande fågellokaler!

Medlemmar deltar helt fritt eller till en lägre avgift i programpunkterna. Som medlem erhåller du även 4 nummer av vår fina tidskrift Fåglar i Stockholmstrakten, med mängder av artiklar och bilder om fågelskådning och fågelskydd.
Ännu inte medlem? Gå med nu för hela 2023, och få nummer 4:2022 med hela programmet för 2023 i tryck på köpet! Årets julklapp! Enkelt att bli medlem på vår hemsida här.

Många fina fågelupplevelser väntar!