Det finns fortfarande chans att hänga med på resan i september. just nu 2 platser lediga! Från programmet:

Västergötlands pärlor (B2)
Fredag 28 september – måndag 1 oktober
Vi har glädjen att presentera ett nytt resmål för StOF. Vi beger oss till Västergötland för en upptäcktsfärd till några av landskapets bästa fågellokaler. Vi besöker de för oss Stockholmsskådare mindre kända lokalerna Dettern, Vänersborgsviken och Hullsjön. Om det blåser kraftig vind från sydväst någon dag tar vi oss ut till Ramsvikslandet på den bohusländska kusten för litet härlig havsfågelskådning. Vi får också tid att skåda vid de kända sjöarna Hornborgasjön och Östen. Vassa larm kommer att beaktas i möjligaste mån. Det kan bli både mycket tidiga morgnar och sena kvällar, så en god grundkondition rekommenderas.
Ledare: Kerstin Nordenadler och Lars Berglund.
Anmälan och kontakt: Kerstin Nordenadler, [email protected] från måndag 20 augusti till söndag 26 augusti.
Avgift: Cirka 2 850 kr (ungdom 2 200 kr). Exakt pris meddelas vid bekräftelse av plats. I priset ingår transport och logi inklusive städning. Avgiften betalas senast 2 september till StOF, pg 15 58 58-4. Glöm inte att ange namn och resmål vid inbetalning.
Antal deltagare: 14 (varav två ungdomsplatser) plus två ledare.
Resa: Vi tar ett tåg ca 07.30 till Skövde där vi hämtar två minibussar för vidare färd i landskapet. Bussarna lämnas i Skövde under senare delen av måndagseftermiddagen. Beräknad hemkomst till Stockholm C ca 20.30.
Logi: Vandrarhem i Lidköping.
Övrigt: Tub- och handkikare är obligatorisk utrustning, liksom tillräckligt varma kläder.