Strömstare fotograf Daniel Stenberg /N

Bli medlem eller ge bort ett medlemskap!

Vill du bidra till fågelskyddet i Stockholmstrakten? Hålla dig uppdaterad om vad som händer i markerna? Utnyttja något i vårt omfångsrika programverksamhet?

Som medlem får du även vår tidskrift, Fåglar i Stockholmstrakten, som utkommer med 4 nummer/år.

Bli medlem

För att bli medlem finns det tre olika sätt:

1) Fyll i formuläret ”bli medlem” nedan och klicka sedan på Skicka. Du kommer att få ett inbetalningskort och information med posten. (Om vi inte hört av oss inom två veckor, vänligen skicka ett nytt formulär eller kontakta [email protected])

2) Sätt in rätt belopp direkt på plusgirokonto 57 79 91-3. Ange namn och kontaktuppgifter i samband med din betalning. Du kan också ange dina kontaktuppgifter genom att fylla i formuläret ”bli medlem” nedan. Glöm inte att ange att du har betalat via plusgiro.

3) Swisha rätt belopp till nummer 123 457 8258. Ange namn och kontaktuppgifter i samband med din betalning. Du kan också ange dina kontaktuppgifter genom att fylla i formuläret nedan. Glöm inte att ange att du har betalat via Swish.

Ge bort ett medlemskap

Ge bort ett medlemskap genom att fylla i formuläret ”ge bort ett medlemskap”. Fyll i ditt namn och adress för inbetalningskort. Längst ned fyller du i mottagarens namn och adress. Ange om medlemskapet gäller fullbetalande eller en ungdomsmedlem.

För att förhindra spam måste du summera de två siffrorna till vänster om ”skicka”-knappen innan du sänder formuläret.

Formulär: bli medlem

3 + 13 =

Priser

Medlemsavgift per år:
Fullbetalande medlem – 200 kr
Ungdomsmedlem, tjugo år eller yngre – 60 kr
Familjemedlem – 30 kr (inkluderar inte medlemstidskrift)

Ändra adress

Du kan använda formuläret ”bli medlem” för att ändra adress. Fyll i ditt namn och nya adress, och lämna en notis om ändringen i meddelanderutan. Om du har ett medlemsnummer, ange det så underlättar det handläggningen av ditt ärende. Det går också bra att ändra adress genom att maila [email protected]

Formulär: ge bort ett medlemskap

4 + 14 =

Stockholms Ornitologiska Förening (StOF)              
Box 1081, 101 39 STOCKHOLM

Plusgiro 577991-3