StOF lanserar BAND-grupp – gå med!

StOF lanserar BAND-grupp – gå med!

Nu lanserar StOF BAND-gruppen ”StOF Nu skådar vi – Häng på!” En plattform där ni medlemmar själva tar initiativ till fågelexkursioner och bjuder in andra medlemmar att följa med, utan att någon leder. Ni skådar, upptäcker arter tillsammans och har trevligt.   

Låt säga att vädret ser ut att bli fint dagen därpå och du är sugen på att skåda på Djurgården. Då gör du ett inlägg i BAND-gruppen och anger tid och träffpunkt. Skriv gärna också hur man tar sig dit med kollektivtrafiken och om du tänker ta med matsäck eller fika på något café längs vägen.  

Så här laddar du ned appen och blir medlem i gruppen:  

  • Gå in i appbutiken på din mobil och ladda ned appen BAND.  
  • Öppna BAND och sök efter ”StOF Nu skådar vi – Häng på!”. 
  • Ansök om att bli medlem.